Декември 2011
Празници

4 Декември : Варвара, Варя, Варадин - имен ден

5 Декември : Елисавета, Сава, Савина - имен ден

6 Декември : Никулден

8 Декември : Стамат - имен ден

9 Декември : Ана, Анна, Анка - имен ден

12 Декември : Спиро, Спиридон, Дарина - имен ден

14 Декември : Снежана, Снежа, Снежка - имен ден

15 Декември : Свобода, Елевтер - имен ден

17 Декември : Данaил, Данaилa, Даниeл - имен ден

20 Декември : Игнажден

22 Декември : Анастас, Анастасия - имен ден

24 Декември : Бъдни вечер

25 Декември : Рождество Христово / Коледа

26 Декември : Давид, Йосиф, Йосифа - имен ден

27 Декември : Стефановден