Февруари 2012
Празници

1 Февруари : Трифоновден - имен ден

3 Февруари : Симеон - имен ден

5 Февруари : Добрин, Добринка - имен ден

6 Февруари : Огнян, Огняна - имен ден

10 Февруари : Вальо, Валентина, Валя - имен ден

13 Февруари : Евлоги, Евлогия, Зоя - имен ден

14 Февруари : Свети Валентин

14 Февруари : Трифон Зарезан

21 Февруари : Евстати, Евстатия - имен ден